Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Portland, Maine, USA
    Posts
    296
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Reports not working (Access 2003/SP1)

    This is a weird one. I don't use Access too much, but I have a few small databases I use on a regular basis. Recently however, nothing to do with "reports" will work. This is happening on multiple databases and the same databases work fine on other computers. I can run/edit tables, queries, and forms. When I try to preview or design any reports, nothing happens.

    I did a fix/repair of Office 2003. I deleted the access registry key from local machine/software/microsoft/office/11.

    Any ideas/thoughts/suggestions?

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Reports not working (Access 2003/SP1)

    Check the printer setup. Access reports work closely with the printer settings. You might try making another printer the default printer temporarily.

  3. #3
    Gold Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Sint Niklaas, Belgium
    Posts
    2,778
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Reports not working (Access 2003/SP1)

    Did you have a default printer installed on this PC ?
    Francois

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Portland, Maine, USA
    Posts
    296
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Reports not working (Access 2003/SP1)

    THANK YOU! Changing the default printer worked.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •