Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Escondido, California, USA
    Posts
    1,458
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Missing Subform on Report (Access 2000)

    I embedded a subform in a report, set the master and child fields correctly, and it displays the proper subform data for the first master record in the report. However, the subform is missing on all subsequent master records. Any suggestions?

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Re: Missing Subform on Report (Access 2000)

    In which section of the report did you embed the subform? It should be in the Detail section.

  3. #3
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Escondido, California, USA
    Posts
    1,458
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Missing Subform on Report (Access 2000)

    It's in the detail section. All I did was drag the subform into the detail section of the report.
    The first record prints OK, but the subform is missing from the rest of them.
    Should I be using a subreport instead of the subform? I don't see where the difference would be, but I'm game for anything at this point.

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Re: Missing Subform on Report (Access 2000)

    Although a subreport will in general look better, a subform should work on a report - I just tested to make sure. Could you post a stripped down copy of your database?

  5. #5
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Escondido, California, USA
    Posts
    1,458
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Missing Subform on Report (Access 2000)

    I created a sub report and inserted it into the main report. That works OK.

  6. #6
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Re: Missing Subform on Report (Access 2000)

    OK, glad that worked. It should look better than a subform too.

  7. #7
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Escondido, California, USA
    Posts
    1,458
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Missing Subform on Report (Access 2000)

    Your're right -- it looks a lot better.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •