Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    180
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    LOST Icons in 'all Programs' (Windows XP SP1)

    I had a user who may have installed some spyware. When he tried to de-install, he lost all his Icons in the "All Programs" windows. Basically, when you click START | All Programs.... it shows an empty window. How can I get that back. When I log on as myself, it is still the same, so I am thinking this is a OS problem and not a Windows Profile issue.

    Thanks

    Chris

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: LOST Icons in 'all Programs' (Windows XP SP1)

    Is the PC domain based? Are you logging on with local or domain accounts? What happens when you logon with the builtin administrator account?

    Joe
    Joe

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    180
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: LOST Icons in 'all Programs' (Windows XP SP1)

    It is on the Domain. I logged on as myself and the All Programs windows is still empty. I then rebooted and logged on locally with admin rights. Same thing. I switched to classic view and the All Programs box says "Empty"

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: LOST Icons in 'all Programs' (Windows XP SP1)

    Since those links are for the most part just shortcuts in the appropriate folders, I'd say try to restore the 'Start Menu' for 'All Users' and each individual user from a backup. That'll probably be the easiest.

    Joe
    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •