Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Garland, Texas, USA
    Posts
    140
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Clip Art Gallery Missing (Office 2003 Pro)

    When I go to insert clip art, none of the wmf files from the Office clip art gallery are accessible. I had a recent hard drive upgrade and Office was reinstalled........I have gone back and repaired and ensured that the clip art gallery is installed, but I am unable to insert any clip art unless it is outside of the "normal" Office included clipart. In Word "options", the file path for the clip art gallery was blank, so I modified the path, but to no avail. Can anyone help? I really don't want to completely reinstall the application.

    Thanks!

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    New York, New York, USA
    Posts
    2,328
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Clip Art Gallery Missing (Office 2003 Pro)

    More details, please: when you select Insert | Picture | Clip Art, does Clip Art Task Pane appear? Is it blank? If not, what is checked in "Search In" drop-down box? Can you run "Organize clips" wizard? What did you type in "Search for" box? For popular keywords (for example, "computer") did you get "No results found" message?

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Garland, Texas, USA
    Posts
    140
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Clip Art Gallery Missing (Office 2003 Pro)

    See attachment..........the regular icons showing the actual clip are not there..........I must not have something configured correctly.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    2 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Garland, Texas, USA
    Posts
    140
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Clip Art Gallery Missing (Office 2003 Pro)

    (Edited by HansV to make URL clickable - see <!help=19>Help 19<!/help>)

    After doing some research (see MS knowledge base Article ID : 897754 ) http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;897754
    I was able to remedy the situation. Thanks for your help. Luckily, I still had the MS Office XP Media Content CD.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •