Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    3 Star Lounger rcbjr2's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Matthews, NC
    Posts
    279
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Missing Menu (FrontPage 2002 SP3)

    I have a web page located at http://home.carolina.rr.com. I just looked at it tonight, and I noticed that the menu system on the left is now missing. It shows up in FrontPage preview, but it's not showing in IE6 (the word "Menu" appears, but nothing else). Is there some setting in IE6 that could prevent the menu on the left from showing?? Could be something now wrong with the templates (got them from Ice Mocha). Thx. -Rich Belthoff

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Missing Menu (FrontPage 2002 SP3)

    Same in Firefox at http://home.carolina.rr.com/rcbjr/. What is it supposed to look like?

  3. #3
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Missing Menu (FrontPage 2002 SP3)

    Are you saying something used to work, but now doesn't?

    Is it possible the Front Page Server Extensions have been disabled?

  4. #4
    3 Star Lounger rcbjr2's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Matthews, NC
    Posts
    279
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Missing Menu (FrontPage 2002 SP3)

    Yes, this used to work, but now it doesn't. Are FrontPage Server extensions something that my ISP needs to turn on, or is it something I can set? Thx. -Rich.

  5. #5
    3 Star Lounger rcbjr2's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Matthews, NC
    Posts
    279
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Missing Menu (FrontPage 2002 SP3)

    I was hoping to be able to send a screen capture, but the smallest I can make a file is 166k, which is larger than the 100k max. Maybe I can describe it: On the left, under menu, all the subpages linked to the index page should be listed, like Resume, Macros, Articles, Music, Books, Bloopers, and Contact. Like I wrote in my other response, this used to work and now it doesn't. Thx. -Rich

  6. #6
    3 Star Lounger rcbjr2's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Matthews, NC
    Posts
    279
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Missing Menu (FrontPage 2002 SP3)

    Never mind, guys! I just forced a re-upload of the entire site through FrontPage, and it now works. Something must just have gotten deleted somewhere along the way. Thx. -Rich.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •