Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Browser Problems

    I am using IE 5.50, S/W Bell DSL line and whenever I first access the internet, I receive the following message: "Host was not found, host does not have DNS entry or connection to DNS
    server is down". I then have to go to Tools, Internet Options, connections, and go through the setup to enable the browser. When I use Netscape, version 4.74, I have to go to edit, preferences, advanced, and uncheck manual proxy configuration. I have talked with S/W and they have not been able to give me any help whatsoever. I also tried contacting a computer help line through the local newspaper and his suggestions did not help. Can anyone help me? It only takes a minute or so to do the configuration, but I haven't always had to do this; it just started in the last several months. We have had the DSL connection since last April. Thanks in advance.

  2. #2
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Massachusetts
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Browser Problems

    It sounds to me like you may be having DHCP issues. I use Verizon DSL and here is the solution the the same problem I had in the early days of my service.
    You can eliminate DHCP problems by setting up a dummy IP address. If you have '95, '98 or ME, here are the directions. Go the control Panel and click on the network icon. Click on TCP/IP then your ethernet card name to highlight it. Click properties. Click the IP address. Click specify an IP address. Enter the IP address 10.255.255.10 Next enter the subnet mask 255.255.255.0 Click OK, then click OK again at the Network window. Restart

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Blackpool, Lancashire, England
    Posts
    53
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Browser Problems

    Have you checked this thread ?
    <A target="_blank" HREF=http://www.wopr.com/cgi-bin/w3t/showflat.pl?Cat=&Board=ie&Number=30394&page=1&view =collapsed&sb=5&o=0&part=>http://www.wopr.com/cgi-bin/w3t/showflat.p...&sb=5&o=0&part=</A>
    Windows XP SP3

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Browser Problems

    I tried what you suggested and still having the same problem. Any other suggestions?

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Browser Problems

    I had checked that thread and it didn't really apply to my situation. I used to have that problem, but don't any more.

  6. #6
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Massachusetts
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Browser Problems

    I would check this web site to trouble shoot your problem. <A target="_blank" HREF=http://www.dslreports.com/>http://www.dslreports.com/</A>
    <img src=/S/lilputer.gif border=0 alt=lilputer width=15 height=15>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •