Results 1 to 2 of 2

Thread: Form (2003)

  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2005
    Atlanta, Georgia, USA
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Form (2003)

    I have designed a form that I use to run reports. It has 2 subforms based on 2 tables respectively. One is providers and products and I have created a field called select which has a yes or no . These 2 subforms are on my report menu form and I can check the box next to the provider or product to run a query. The query has criteria of In(select[provider] from tblprovider where [select] =-1)and one for the products. However, after I run a report and I want to add another product it returns the same data I just ran. It will work if I deselect the provider and select him again. Any help is appreciated .

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Re: Form (2003)

    I'm not sure I understand completely, but when you modify a record, then click the button to open a report, the record hasn't been saved yet. The report uses the saved version of the table(s), so there may be a discrepancy. Try adding these lines above the DoCmd.OpenReport instruction:

    If Me.Dirty Then
    RunCommand acCmdSaveRecord
    End If

    If that doesn't help, or if I am completely off (which is quite probable), please try to explain the situation more clearly, and if possible attach a stripped down version of the database. See <post#=401925>post 401925</post#> for instructions.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts