Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2003
    Location
    Mid-Cheshire, England
    Posts
    275
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Username & Password prompt has `hiccups'! (IE6 SP2

    When accessing the Members' area from the Welcome! page at http://www.sandiwaygolf.co.uk/ in both IE6 & Mozilla Firefox the Username & Password prompt dialogue appears & I click OK. The dialogue closes only to reappear very quickly. Clicking OK again gives the required access. This behaviour is experienced by other members as well as myself.

    Is there an explanation for this behaviour & if so what can I do to restore a one-click `normal' behaviour? You have my thanks in anticipation of your help.

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Username & Password prompt has `hiccups'! (IE6

    What happens if you try the www address? http://www.sandiwaygolf.co.uk/membersarea
    (Just wondering whether the non-www address redirects to the www address but can't pass along the credentials.)

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2003
    Location
    Mid-Cheshire, England
    Posts
    275
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Username & Password prompt has `hiccups'! (IE6

    Thank you for your response. What happens going direct to the Members' area? One click and I'm in!

    Please explain:
    >(Just wondering whether the non-www address redirects to the www address but can't pass along the credentials.) I am unclear as to what is meant by a non-web address.

  4. #4
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Username & Password prompt has `hiccups'! (IE6

    <P ID="edit" class=small>(Edited by jscher2000 on 22-Mar-06 18:02. )</P>The link from the home page uses a different host name. The host name is the part between http:// and the next /. If you hover over the link on the home page, you will see that someone left out the usual www. at the beginning.

    <table border=0 cellpadding=5><td>Link on home page: </td><td>http://sandiwaygolf.co.uk/membersarea</td><td>Link in my post:</td><td>http://www.sandiwaygolf.co.uk/membersarea</td></table>
    They are both web addresses, but depending on how the server is configured, the difference can cause issues.

    Added: The best solution may be to change the home page link to one that is relative to whatever host the user has started on. This should do it:

    Display Text

  5. #5
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2003
    Location
    Mid-Cheshire, England
    Posts
    275
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Username & Password prompt has `hiccups'! (IE6

    The someone you refer to is me! I have rectified the omission of `www' in the hyperink and all is now AOK. <img src=/S/blush.gif border=0 alt=blush width=15 height=15>

    Thank you very much for your perception.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •