Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    32
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    MSOCache deleted (XP Pro SP 2)

    I have accidentally deleted the MSOCache when I merged two drives. Now I can't even install from the original CD anymore (Error message "drive H: not found").
    How can I restore MSCOCache and how can I tell the installer routine to look at the right place?

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    32
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: MSOCache deleted (XP Pro SP 2)

    Thank you for your reply. It actually helped me and I was able to remove the LIS and have my updates installed.
    I was however not able to re-enable the LIS feature. I always comes up with an error 0x8007000f. I searched the microsoft site but could not find a reference to the error code.
    Do I have to uninstall all office products to re-enable MSOCache (Office, Project, Visio?)

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: MSOCache deleted (XP Pro SP 2)

    If the LISTool referred to in the MSKB article doesn't work, I'm afraid I don't know how to solve it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •