Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Canton, Ohio, USA
    Posts
    1,716
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    URL Line (XPP SP2)

    Had to replace a motherboard so I have to set up my screen properties the way I want. I must have set something wrong because now I have a bold font in the URL line of IE. What setting would allow me to remove the bold from that URL line? I have only changed things under the Desktop's Property - Appearance - Advanced.

    Thanks.
    H Lewton

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: URL Line (XPP SP2)

    Have you set the Menu font to bold? Or is it the Message window font? (I use an XP theme, so the Advanced settings have no effect)

  3. #3
    Silver Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Canton, Ohio, USA
    Posts
    1,716
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: URL Line (XPP SP2)

    I do have it set to bold but even when I change it, it makes no difference in the URL line. I also discovered that my Windows Explorer is all Bold too and this has never happened to me before when I have made these types of changes.

    Your suggestion helped and I fixed it. I had forgotten to set the Theme to Windows XP and then make the modifications I wanted. It is now fine.

    Thanks Hans.
    H Lewton

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •