Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    BECCLES, Suffolk, England
    Posts
    407
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WXpHe starting problem (WXpHe IE6)

    I have a peculiar problem on starting one of our pc's. On booting into either the administrator or other user account, the boot process stalls - as the desktop partially begins loading. Leaving everything alone for minutes does not help. On keying Alt+Ctrl+Delete the programme that is reported as not responding is Internet Explorer. After three or four re-sets the pc boots ok! This is inconvenient and I'd appreciate some help please.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/StephenElms_sig.jpg> Didn't think that I made my first post here on 5th February 2001...!

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 16 Posts

    Re: WXpHe starting problem (WXpHe IE6)

    Is there a shortcut to Internet Explorer in the Start MenuProgramsStartup folder of All Users?

  3. #3
    4 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    BECCLES, Suffolk, England
    Posts
    407
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: WXpHe starting problem (WXpHe IE6)

    Hi Hans,
    No, there isn't an entry in the Start MenuProgramsStartup folder of All Users.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/StephenElms_sig.jpg> Didn't think that I made my first post here on 5th February 2001...!

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 16 Posts

    Re: WXpHe starting problem (WXpHe IE6)

    I'd download and install the free utility Autoruns from SysInternals, and try to find out if there is anything that points to Internet Explorer.

  5. #5
    4 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    BECCLES, Suffolk, England
    Posts
    407
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: WXpHe starting problem (WXpHe IE6)

    Ok, Hans - thankyou and will download. I'll let you know how I get on.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/StephenElms_sig.jpg> Didn't think that I made my first post here on 5th February 2001...!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •