Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Color Formatting (OE ver.6)

    Ever since I had XP Pro re-installed, I cannot format any color when sending emails. The "bold, underline, etc" works ok, but I cannot highlight in a different color. Nothing works! Can anyone help?

  2. #2
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Re: Color Formatting (OE ver.6)

    What exactly happens when you click on the "A" button to select the text color ??? Do you get the dropdown menu ?? Is anything greyed out ??
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Color Formatting (OE ver.6)

    Nothing is greyed out. When I click on the "A" button to select color (after selecting text), there is a drop down menu to choose color but it does not work. All other formatting eg. bold, underline, etc, works fine. Only the color will not change.

  4. #4
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Re: Color Formatting (OE ver.6)

    Take a look at this MS Knowledge Base article.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

  5. #5
    Lounger
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Color Formatting (OE ver.6)

    Thanks for your input. I checked all the settings the MS Knowledge Base articles referred to and my settings were correct. I still cannot access color fonts on OE.
    If you have any other ideas, I'd be most appreciative.

  6. #6
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Re: Color Formatting (OE ver.6)

    Before we go any further I have to apologize for not welcoming you to the Lounge earlier.

    Welcome !! <img src=/S/bow.gif border=0 alt=bow width=15 height=15> Nice to have you here. <img src=/S/smile.gif border=0 alt=smile width=15 height=15>

    Now, on to your problem. I really have no specific answer for this if the MSKB article didn't solve this. I'll poke around and see if I can turn up something specific. In the meantime, take a look at this page and see if you can sort out an answer. Or perhaps one of the tools offered here might resolve the issue.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •