Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    165
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Error again with Internet explorer (7.0)

    Post deleted by fulhamn

  2. #2
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Error again with Internet explorer (7.0)

    Is this a continuation of the issue you were having in the thread beginning with <post:=613,678>post 613,678</post:>? You reported the problem had been fixed...

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,594
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: Error again with Internet explorer (7.0)

    Have you tried disabling addins such as toolbars, flash, and other activeX controls? Toolbars are a big cause of this sort of thing. Check out some of the links at Live Search: iexplore "memory could not be read".

    Joe
    Joe

  4. #4
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Re: Error again with Internet explorer (7.0)

    From here.....

    To get rid of this problem all you need to do is this:

    Press Win Flag + Pause break key. If you don't have the Win Flag key just right click on my computer and select properties.
    Go to the 'Advanced' tab
    Under 'Performance' click on 'Settings'
    Under the 'Visual Effects' tab uncheck the first four check boxes
    Click on 'OK'
    After doing this the problem with sysfader should instantly go away.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •