Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Sending Reports using SendObject (Access 2000)

    Hi,

    I recently wrote some code using the Docmd SendObject command to e-mail reports. It worked fine in Access 97. After I converted to 2000, it works fine to send 1 report, but after that it won't send any more unless I shut down Access and restart. I get no error message, it seems to just ignore the rest of the code. I have 1 procedure that sends 9 reports, but now it only sends the first.
    Any ideas?

  2. #2
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sending Reports using SendObject (Access 2000)

    <P ID="edit"><FONT SIZE=-1>Edited by charlotte on 18-Jul-01 14:32.</FONT></P>live link added

    Geez, I posted this 24 hours ago, and didn't get a reply yet, but found the answer on MSDN. In case anyone else has this problem, I thought I'd let you in on the solution.
    This Access 2000 problem is confirmed by Microsoft. The Send object method will fail if you have too many characters in the message, or if you run it more than once. The solution can be found at: <A target="_blank" HREF=http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q260/8/19.ASP?LN=EN-US&SD=msdn&FR=0&qry=SendObject&rnk=4&src=DHCS_MSPS S_msdn_SRCH&SPR=ACC2000>http://support.microsoft.com/support/kb/ar...RCH&SPR=ACC2000</A>

    I tested it and it works just fine. I just had to do a whole lot of cutting and pasting.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •