Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Niagara Falls, New York, USA
    Posts
    1,878
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Missing Subject Line (IE 7)

    I

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Missing Subject Line (IE 7)

    Hi John,

    Why have you posted this question in the Internet Explorer forum? What is your default e-mail application?

  3. #3
    Silver Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Niagara Falls, New York, USA
    Posts
    1,878
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Missing Subject Line (IE 7)

    Woops, you can move this thread to proper board

    OL2k is default e-mail

    The email process from Access via OL works OK, when in OL I just don

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Missing Subject Line (IE 7)

    Does View | Message Header help?

  5. #5
    Silver Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Niagara Falls, New York, USA
    Posts
    1,878
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Missing Subject Line (IE 7)

    Yes it does, and it looks like it sticks for the next time the email process is performed.

    Thanks, John

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •