Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Confoederatio Helvetica
    Posts
    602
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Logitech Mouse - Minimise all

    Not sure if this should go here, or XP. Please feel free to move it if appropriate.

    I've got a new Logitech V450 Laser Cordless Mouse (tm) for my new Dell laptop. (The company bought the laptop, I had to buy the Mouse <img src=/S/sad.gif border=0 alt=sad width=15 height=15>). On my old Logitech Cordless Mouse I had the wheel button set to Minimise All. i.e. click the wheel button, everything minimises. Well, the new software that came with the new mouse only has 'minimise' (i.e. only the open window). I tried setting it for a keystroke (Windows Key +M) but the software doesn't recognise the Windows key.

    Is there any other keystrokes that does the same thing? Or does anyone know of anyother way of doing what I am trying to do?

    (I tried reinstalling the old software (Mouseworks) but the new mouse didn't like that at all)

    <img src=/S/thankyou.gif border=0 alt=thankyou width=40 height=15>

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Logitech Mouse - Minimise all

    The uberOptions modification for the Logitech SetPoint drivers appears to add (among many other things) support for Win+M. Haven't tried it myself, though.

  3. #3
    5 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Confoederatio Helvetica
    Posts
    602
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Logitech Mouse - Minimise all

    Whoo Hooo! Horray!!!! <img src=/S/thankyou.gif border=0 alt=thankyou width=40 height=15> <img src=/S/cheers.gif border=0 alt=cheers width=30 height=16>

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Logitech Mouse - Minimise all

    Being a Logitech fanatic (cordless keyboard and cordless optical mouse) I like this link, Hans. Thanks for posting it! Haven't yet tried any, but I probably will. From the sound of the applause I can almost hear all the way 'cross the pond, evidently Bowlie likes it too... <img src=/S/anigrin.gif border=0 alt=anigrin width=19 height=19>

  5. #5
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Logitech Mouse - Minimise all

    Once again, thanks to you and Hans for bringing this topic up. I installed the thing after reading that my model mouse and keyboard are included. The "somewhat dire" warning about the Logitech EULA gave me a little pause, but I figure what the heck, I can always uninstall it. I prefer the WinKey-D selection rather than minimize all, for I can click again and re-open the minimized windows. So far, that's the only one I've tried but it's nice to have.

  6. #6
    5 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Confoederatio Helvetica
    Posts
    602
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Logitech Mouse - Minimise all

    Thanks for the tip Al. I hadn't realised that winky-D was a toggle. Perfect

    I have to return the Mouse though, Its started working really flakey with the pointer freezing. Thought it might be the uber-software, but had exactly the same problems at home with the Mac. Supposed to be a year's guarantee and I hope the shop is sympathetic, considering I threw away all the packaging! I did keep the receipt.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •