Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Leesburg, Virginia, USA
    Posts
    618
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Safe senders not working (Office 2003)

    For the last few weeks something is not working with my Outlook filter for Safe Senders. Several senders and domains I have in my Safe Senders list are being routed to my Junk Mail folder. It is not 100% of the time, but maybe 40%.

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Safe senders not working (Office 2003)

    Could be "Content" that is NOT passing the built in filters.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  3. #3
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Leesburg, Virginia, USA
    Posts
    618
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Safe senders not working (Office 2003)

    All the content seems OK. I should be able to white list anything sent from some one I categorize as a Safe Sender.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,592
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: Safe senders not working (Office 2003)

    Do you have rules running that could move the mail?

    Joe
    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •