Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Northampton, Northamptonshire, England
    Posts
    1,951
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Where is zonelabs

    Hi

    I have been trying to update my anti-virus supplied by Zonel Labs but I keep getting server connection error, I tried visting their site, but I can't load the site either.

    Has anyone heard anything about these difficulties?

    Regards

    Braddy
    If you are a fool at forty, you will always be a fool

  2. #2
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Hi Braddy

    Merry Christmas to you.

    That is weird, I have tried to go to http://www.zonelabs.com and get site not found I then went to the Australian counterpart at http://www.zonelabs.com.au and got through

    I did a DNS check and got this report http://www.dnsstuff.com/tools/dnsreport.ch...in=zonelabs.com
    Jerry

  3. #3
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    This kinda stuff is always weird, isn't it? Unlike Jezza, I just now tried to go to www.zonelabs.com and got through OK. Evidently it routed through to this address. Try this one and see what you get:

    http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp

  4. #4
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Even weirder, I think it maybe a trans-Atlantic thing I have just done a tracert from the command line and it is

    unable to resolve system name zonelabs.com

    Must be a server issue in <img src=/S/flags/UK.gif border=0 alt=UK width=30 height=18>/<img src=/S/flags/England.gif border=0 alt=England width=30 height=18>/[europe]
    Jerry

  5. #5
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Northampton, Northamptonshire, England
    Posts
    1,951
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    HI Bigal

    I am in the UK I tried your address but I could not connect.

    Regards

    Braddy
    If you are a fool at forty, you will always be a fool

  6. #6
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Northampton, Northamptonshire, England
    Posts
    1,951
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Hi Jerry

    It's sound a bit serious, the funny thing is I have the Security Suite, it updates the Spyware but not the anti virus??

    Regards

    Braddy
    If you are a fool at forty, you will always be a fool

  7. #7
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Hi Braddy

    I would hazard a guess that the spyware and the antivirus software are coming off two different servers on the Zonelabs domain, these companies tend to have mirror sites so that you are directed to the closest download site available. I reckon there is a network issue.

    I would allow a little time and retry, say 4 hours <img src=/S/shrug.gif border=0 alt=shrug width=39 height=15>
    Jerry

  8. #8
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Northampton, Northamptonshire, England
    Posts
    1,951
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Hi Jerry

    I hope you are correct, only it's been like this for a least 48 hours already.

    Braddy
    If you are a fool at forty, you will always be a fool

  9. #9
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Oh.....I thought you were going to say that, but it is weird that the USA can get it and not us <img src=/S/shrug.gif border=0 alt=shrug width=39 height=15>
    Jerry

  10. #10
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Hi Braddy

    I have just done a sneaky IP thing where I pretended to have a Japanese IP address and I was able to get to the Zonelabs website. I think they are having problems with their DNS look up. I could not see anything on their support area.....sorry this is all I can report <img src=/S/sad.gif border=0 alt=sad width=15 height=15>
    Jerry

  11. #11
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Northampton, Northamptonshire, England
    Posts
    1,951
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    HI Jerry

    Thanks for all the efforts, can't even e-mail them to find out whats going on. Unless anyone know s the e-mail address.

    Merry Christmas to all

    Braddy
    If you are a fool at forty, you will always be a fool

  12. #12
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Where is zonelabs

    I have no problems getting to http://www.zonelabs.com from the Netherlands. Just like bigaldoc reports, it automatically loads http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp. No idea why it won't work from the UK.

  13. #13
    Platinum Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Quedgeley, Gloucester, England
    Posts
    5,333
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Braddy

    I returned to my computer this lunchtime and found the exact same thing -
    antivirus: "Error, could not resolve server";
    antispyware "Up-to-date".
    No doubt they will sort it out.

    John
    <font face="Script MT Bold"><font color=blue><big><big>John</big></big></font color=blue></font face=script>

    Ita, esto, quidcumque...

  14. #14
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Northampton, Northamptonshire, England
    Posts
    1,951
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Where is zonelabs

    Hi John

    It's comforting that it's nothing in my setting is causing this, if you have the same problem, like you say we will have to wait and see.

    Thanks and Merry Christmas to all who replied to this.

    Braddy
    If you are a fool at forty, you will always be a fool

  15. #15
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Where is zonelabs

    Using your link works great for me, but if I check for updates through the <img src=/S/free.gif border=0 alt=free width=30 height=15> program I get the site not found message.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •