Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Illinois
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Many links & commands not functional (7.3 Beta?)

    I can't use some links or program commands in my browser. One command is to go to File, Help, and get the version from About.... Other commands are, from within Yahoo Mail, the Compose (new message) button. Many drop down lists and other buttons just don't "activate" like they should.

    For version, since About... doesn't work, I'm going by the folder I created when I downloaded the setup file, which I called MSIE 7.3 Beta. Here's the setup file name, if it helps: IE7BETA3-WindowsXP-x86-enu.exe. I would really like to uninstall the beta and revert (?) to 7.0, unless there is a fix or an updated 7.3 Beta? I should clarify, yes, I do run XP. Thanks and have a holly jolly Incarnation Day!

  2. #2
    Platinum Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Quedgeley, Gloucester, England
    Posts
    5,333
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Many links & commands not functional (7.3 Beta

    Either you or I am confused about this.

    The IE 7.0 beta 3 (not 7.3!) came out at the end of June.
    The final, 'gold', Release-to-Manufacturing version of IE 7 for XP SP2 came out in mid-November.

    You should be downloading and installing this version!

    John
    <font face="Script MT Bold"><font color=blue><big><big>John</big></big></font color=blue></font face=script>

    Ita, esto, quidcumque...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •