Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can't get a link to work!!!! (5.01)

    I cannot get www.google.com to open. Does anyone have a clue as to why this is so? My wife and I are on a home network with DSL. Her computer can open Google. <img src=/S/confused.gif border=0 alt=confused width=15 height=20>

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Northern, California, USA
    Posts
    1,886
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Can't get a link to work!!!! (5.01)

    what URL is displayed if you right click on the link, and open in a new window?

    Thanks!
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Kel_sig.gif>
    Moderator:<font color=448800> Pix Place, Internet Explorer</font color=448800>
    <small>www.kvisions.com

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Can't get a link to work!!!! (5.01)

    Thanks for getting back. I don't have a favorite for Google. I type the URL in the address box.

  4. #4
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Northern, California, USA
    Posts
    1,886
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Can't get a link to work!!!! (5.01)

    What error message is displayed when you try to access google?

    If you click <A target="_blank" HREF=http://www.google.com>here, </A> are you taken to google?
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Kel_sig.gif>
    Moderator:<font color=448800> Pix Place, Internet Explorer</font color=448800>
    <small>www.kvisions.com

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Can't get a link to work!!!! (5.01)

    DrkRealm, I had to wait to get home to try it. The link on your response did not work. I get a "Page cannot be displayed" message. It is as if my computer blocks the Google URL.

  6. #6
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Can't get a link to work!!!! (5.01)

    We had a problem when our ISP was acquired by a different company: there were two supposedly authoritative domain name records for our web site, and everyone who shared our old ISP's name servers had the wrong address. However, since your wife is on the identical connection, this can't be the problem.

    There is a file in the c:windows folder (on NT/2000 it is harder to locate) called 'hosts' which stores IP address mappings. IE checks this file first, I believe, before checking with the site's name server. It is possible, though not very likely, that you have a bad address mapping in a hosts file.

    If all else fails, you can temporarily bookmark this: <A target="_blank" HREF=http://216.239.33.100/>http://216.239.33.100/</A>

  7. #7
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Can't get a link to work!!!! (5.01)

    That was it. You are a genius. I opened the Hosts file, deleted the Google line, typed www.google.com in the address box and, viola, Google opened. Thank you so much.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •