Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bordentown, New Jersey, USA
    Posts
    405
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cannot View Images ??? (6)

    People...

    A friend of mine is telling me he is no longer able to view images on web pages (running IE6.) He says, instead of an image...he gets a gray box (the same size as what the image should be.) Has anyone ever heard of this? I told him I might be able to help him through some folks at the lounge.

    Thanks much,

    mark4man
    ADK Pro Audio Quad Pro, w/ Intel Core i7 2600 CPU | 8 GB DDR3-1600 RAM | Seagate 500 GB SATA II (Primary) HD | Seagate 1 TB SATA II (Audio Data) HD | Win 7 Pro 64-Bit | Lynx Aurora8 ~ AES16 | Universal Audio UAD-1 | Cakewalk SONAR PE XI | Steinberg WaveLab 7 | NI Komplete 5 | Band-In-A-Box 2012

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Cannot View Images ??? (6)

    Stupid question: has your friend accidentally cleared the "Show Pictures" check box in the Multimedia section of the Advanced tab of Tools | Internet Options...?

  3. #3
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Cannot View Images ??? (6)

    Might want to restart Windows in case some low level graphics code has gone haywire.

  4. #4
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bordentown, New Jersey, USA
    Posts
    405
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Cannot View Images ??? (6)

    Hans & jscher...

    Thanks.

    I sent him the info on the Show Pictures checkbox...& an informational from Microsoft tech support (http://support.microsoft.com/?kbid=283807), which starts off w/ that fix; & continues on w/ others.)

    Thanks again,

    mark4man
    ADK Pro Audio Quad Pro, w/ Intel Core i7 2600 CPU | 8 GB DDR3-1600 RAM | Seagate 500 GB SATA II (Primary) HD | Seagate 1 TB SATA II (Audio Data) HD | Win 7 Pro 64-Bit | Lynx Aurora8 ~ AES16 | Universal Audio UAD-1 | Cakewalk SONAR PE XI | Steinberg WaveLab 7 | NI Komplete 5 | Band-In-A-Box 2012

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •