Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Wilmington, North Carolina, USA
    Posts
    1,196
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Query works, report gets wrong data (A2K)

    I have a report based off a query (ingenious, I know). It pulls a list of accountants, and some basic contact information. When I pull the query, all is well. When the data is opened via report, sometimes (~15%) the zip code doesn't pull, and instead the ID (Primary Key field) is shown. Any troubleshooting tips?
    ____________________________
    Jeremy
    "If you spend more on coffee than on IT security, then you will be hacked. What's more, you deserve to be hacked." -Richard Clarke

  2. #2
    Gold Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Crystal Beach, FL, Florida, USA
    Posts
    3,436
    Thanks
    1
    Thanked 34 Times in 34 Posts

    Re: Query works, report gets wrong data (A2K)

    You've probably got the wrong ControlSource specified for that control that you want to display the Zip code in.
    Mark Liquorman
    See my website for Tips & Downloads and for my Liquorman Utilities.

  3. #3
    5 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Wilmington, North Carolina, USA
    Posts
    1,196
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Query works, report gets wrong data (A2K)

    No I don't. <img src=/S/grin.gif border=0 alt=grin width=15 height=15>
    ____________________________
    Jeremy
    "If you spend more on coffee than on IT security, then you will be hacked. What&#39;s more, you deserve to be hacked." -Richard Clarke

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •