Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Escondido, California, USA
    Posts
    1,458
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Missing attachments? (OE6)

    I've noticed cases where many messages in the Inbox have the attachment flag, but when opening the message there is no attachment. Any idea why this happens and how to fix it?

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Missing attachments? (OE6)

    Items such as agraphic in the signature and a picture in the body of the mail often also cause the attachment flag to be displayed.

  3. #3
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Escondido, California, USA
    Posts
    1,458
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Missing attachments? (OE6)

    Thanks Hans, That was news to me. However, I notice that an embedded picture in Outlook doesn't result in the attachment flag. I have yet to try it with Outlook Express.

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Missing attachments? (OE6)

    Reposted in <post:=645,214>post 645,214</post:>. Please post replies there. This thread is locked to prevent duplication.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •