Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Den Haag, Netherlands
    Posts
    208
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    Good morning!

    Can anybody help me with the following?

    We just gave every user a new image (yes!!! clean!!!)
    But... I have a user who says that his autocorrection doesn't work anymore. For instance: he types 'ao' and the word 'arbeidsongeschiktheid' appears.

    I've checked in Outlook if his e-maileditor has been set to Word editor, and it is. When I try this in a new message, everything works as it is supposed to work.
    But with some e-mails it doesn't work. He claims that it has always worked before.

    Does anybody have a clue?

    Many thanks in advance!
    Daphne <img src=/S/compute.gif border=0 alt=compute width=40 height=20>

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    Does AutoCorrect work correctly in Word itself for this user?

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Den Haag, Netherlands
    Posts
    208
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    Yes, it works perfectly!

    Strange!

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    Try turning off Word as mail editor, then on again.

  5. #5
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Den Haag, Netherlands
    Posts
    208
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    I already tried, but that doesn't seem to help.
    Some messages go OK, and some don't. Can't it be because of the format of the incoming message which he replies? I've tried to find out, but I don't have enough external messages...

  6. #6
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    Have you made sure that both check boxes for "Use Microsoft Word to ..." have been ticked?

    Do the e-mails where AutoCorrect doesn't work use a different language? Dutch AutoCorrect options won't work in text flagged as English, for example.

  7. #7
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Den Haag, Netherlands
    Posts
    208
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    I'm gonna have a look for the first option.

    And how do I check if the sent text is flagged in a different language?

  8. #8
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Autocorrection doesn't always work (Outlook XP Dutch)

    When you reply to an e-mail, you can click in the text or select some text, and select Tools | Language | Set Language... (Extra | Taal | Taal instellen...). You'll then see the language that has been set.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •