Results 1 to 6 of 6

Thread: ShowAll

  1. #1
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Yilgarn region of Toronto, Ontario
    Posts
    5,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ShowAll

    Is there a way to have my display default to ShowAll when I am displaying a thread?
    I sometimes forget that sometimes the number of messages in a thread is partitioned into that "1, 2, 3, showall" display. I like what I see , and decide to print it out (to read on the train home).
    Because I forgot to choose ShowAll, of course, I am looking only at page 1 of the results, and wondering why the thread interest seemed to die in mid-stream.

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Brantford, Ontario, Canada
    Posts
    2,391
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: ShowAll

    Looking at the display settings within your Controls, you can set a maximum of 99 posts per page in flat mode.

    As most of us moderators are looking for longer threads, we almost always lock a thread at 45-55 posts. This should work (I think).
    Christopher Baldrey

  3. #3
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: ShowAll

    No, but you can change the number of posts per page in flat mode - see screenshot below. A setting of 50 is sufficient for most threads - generally speaking, we tend to lock a thread if it has more than 50 replies.
    Attached Images Attached Images
    • File Type: png x.PNG (2.5 KB, 0 views)

  4. #4
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Yilgarn region of Toronto, Ontario
    Posts
    5,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: ShowAll

    Thanks Chris and Hans. The answer is "NO", then.
    I already have everything set at 99.
    I'll try to keep my eyes peeled for the "all".
    It seems a shame that one can't default to "all", after all. Obviously there is sufficient volume (lines or characters?) in the thread to warrant a split into (1), (2) and (all).
    It doesn't seem to be an inhibition of the thread size.

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: ShowAll

    If every one at the Lounge set their settings to ALL, the server would be very busy trying to display ALL and ALL of us would be unhappy. <img src=/S/evilgrin.gif border=0 alt=evilgrin width=15 height=15>

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  6. #6
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Yilgarn region of Toronto, Ontario
    Posts
    5,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: ShowAll

    >If every one at the Lounge set their settings to ALL, the server would be very busy trying to display ALL and ALL of us would be unhappy.
    [logic]Not so. If everyone at the lounge set to ALL, that would include me, so not ALL of us would be unhappy [/logic] (grin!)

    I understand the reasoning, but I was thinking of an option here. I would set my option to ALL and reduce the server cost by doing that.
    As it is, I look at page(1), think it is good, print page(1), realise later that I got only page 1, go back to the lounge, look at page(1) a second time, click ALL, print All.
    It would have been cheaper, for my session, to have displayed and printed ALL straight away and been done with it.

    It's OK. I'm not expecting a fix; initially I wondered whether I'd overlooked an option switch.
    I haven't, and that's the best news I've had since my 3-root infected molar extraction last Wednesday.

    Thanks to ALL.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •