Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    The 'SendUsing' configuration value is invalid. (2003)

    I have a simple cdo send procedure below, but it generates the following error right at .Send line:

    -Error

    "The "SendUsing" configuration value is invalid."

    -Code

    Sub CDO_Send()
    Dim i As Long
    Dim iMsg As Object
    Dim iConf As Object

    Set iMsg = CreateObject("CDO.Message")
    Set iConf = CreateObject("CDO.Configuration")

    application.ScreenUpdating = False

    With iMsg
    Set .Configuration = iConf
    .To = "myemail@domain.com"
    .From = "myemail@domain.com"
    .Subject = "Test"
    .TextBody = "Test"
    .Send
    End With

    Set iMsg = Nothing
    Set iConf = Nothing

    End Sub

    It used to work okay before, but all of a sudden I am stuck.

    Any suggestions?

    Thanks

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia
    Posts
    3,853
    Thanks
    4
    Thanked 259 Times in 239 Posts

    Re: The 'SendUsing' configuration value is invalid

    Your code seems to be missing the SMTP Server information - it appears you have simplified the code too much. Does <post:=590,463>post 590,463</post:> help solve your problem?
    Andrew Lockton, Chrysalis Design, Melbourne Australia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •