Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Qawra, St. Paul's Bay, Malta
    Posts
    1,651
    Thanks
    223
    Thanked 16 Times in 15 Posts

    Protected Mode In IE9

    In Internet Options I have enabled protected mode, but when I open web pages at the bottom of the screen it says protected mode off. What else do I need to do to enable protected mode, and exactly what protection is involved?

    Advice would be appreciated.

    Thanks and regards, Roy
    OS Dual Boot Windows 10 Pro 64 Bit & Windows 7 Pro With SP1 64 bit. (Intel Core i7 7700 Kaby Lake Processor -Asus B150 Pro (LGA1151) Motherboard-GTX550 Ti DirectCU Graphics Card-Memory 16 GB DDR4)

    Roy Whitethread

  2. #2
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,635
    Thanks
    152
    Thanked 1,421 Times in 1,232 Posts
    For protected mode to work, you need to have the UAC turned on too.

    About what it does, think this provides a good explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/w...-do?SignedIn=1

  3. The Following User Says Thank You to ruirib For This Useful Post:

    royw (2012-07-12)

  4. #3
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Qawra, St. Paul's Bay, Malta
    Posts
    1,651
    Thanks
    223
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    ruirib, thanks for the quick reply and useful information.

    Regards, Roy
    OS Dual Boot Windows 10 Pro 64 Bit & Windows 7 Pro With SP1 64 bit. (Intel Core i7 7700 Kaby Lake Processor -Asus B150 Pro (LGA1151) Motherboard-GTX550 Ti DirectCU Graphics Card-Memory 16 GB DDR4)

    Roy Whitethread

  5. #4
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,635
    Thanks
    152
    Thanked 1,421 Times in 1,232 Posts
    You're welcome, Roy.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •