Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    La Jolla, CA
    Posts
    1,609
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 72 Posts

    What's with the slowness of the lounge?

    I have a very fast internet connection and have no problems loading sites and uploading and downloading...but, since yesterday, the lounge takes "forever" to load pages. WHY? Anyone know?

  2. #2
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Skelmersdale, Lancashire, UK
    Posts
    270
    Thanks
    47
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    I'm having same problem, it seems to be something to do with inetinteractive.com

    Alex

  3. #3
    Administrator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    5,036
    Thanks
    407
    Thanked 662 Times in 557 Posts
    Thanks for the reports.

    This is something that was flagged up to us ~12 hours ago, could you each give your browser and adblocker details, problematic WSL page, all waiting/connecting sites shown in the browser Status bar and approximate page load duration?

    The more details we have, the easier it should be for the forum/server tech to pinpoint and fix. Thank you.

  4. #4
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    La Jolla, CA
    Posts
    1,609
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 72 Posts
    I'm using FireFox. All pages seem to be loading very slowly -- about 60-90 seconds. I also see the "waiting for inetinteractive.com" while waiting for the load.

    Getting here, for example, the address is: https://windowssecrets.com/forums/sh...-of-the-lounge

  5. The Following User Says Thank You to kweaver For This Useful Post:

    satrow (2017-09-22)

  6. #5
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    La Jolla, CA
    Posts
    1,609
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 72 Posts
    Follow-up: loading time is back to "normal" -- instantaneous now.

  7. #6
    Administrator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    5,036
    Thanks
    407
    Thanked 662 Times in 557 Posts
    Keep a close watch, I just hit it for the first (second, third) time, it might be intermittent.

  8. #7
    4 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    408
    Thanks
    21
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    I've noticed that the Pink "Hobs" are back in the Active User list. I've seen as many as three, right now there are two. I haven't had any problems.

  9. #8
    Administrator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    5,036
    Thanks
    407
    Thanked 662 Times in 557 Posts
    Quote Originally Posted by CEScott View Post
    I've noticed that the Pink "Hobs" are back in the Active User list. I've seen as many as three, right now there are two. I haven't had any problems.
    They're always trying to fill that vacuum, what you probably can't tell is that they're 'looking at' a No Permissions message

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •