Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Yarra Glen, Victoria, Australia
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 47 Times in 33 Posts

    URL not always loading in Firefox 56.0

    Since upgrading to FF 56.0, I have noticed that sometimes (not always) when I click on a link or a shortcut, FF will open but does not show or load the specified URL - it just sits there with nothing in the address bar, doing nothing. If I then click on the link a second time, the URL opens normally in the same instance of FF. Has anyone noticed this?
    Last edited by Bundaburra; 2017-10-08 at 19:32.

  2. #2
    Super Moderator BATcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    A cultural area in SW England
    Posts
    3,564
    Thanks
    36
    Thanked 212 Times in 189 Posts
    Yes, I also have noticed this, except that the URL actually appears in the address bar, and I have to press Enter to get the web page to load.
    I presume Mozilla has also, and it will be fixed in a future version.
    BATcher

    Mission: identify what we do best and find more ways of doing less of it better

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Toronto. ON, Canada
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can't get any page to load at all. Tried uninstalling and re-installing FF, but it didn't help. I then installed a previous version.

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Yarra Glen, Victoria, Australia
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 47 Times in 33 Posts
    Not fixed in 56.0.1. On the first click on a link, FF opens with just "Search or enter address" in the address bar. A second click on the same link then puts the address in, and it opens. After the first click, I can put in a completely different address, which will open, and then the original address in the link is lost.

    Just a minor annoyance, but should not happen - and did not, prior to 56.

  5. #5
    WS Lounge VIP Coochin's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    2,484
    Thanks
    38
    Thanked 367 Times in 320 Posts
    Quote Originally Posted by Bundaburra View Post
    ...On the first click on a link, FF opens with just "Search or enter address" in the address bar. A second click on the same link then puts the address in, and it opens. After the first click, I can put in a completely different address, which will open, and then the original address in the link is lost...
    I have FF 56.0.1 and do not have the problem you describe. Maybe you should have a close look at your FF Add-ons/Extensions?
    Computer Consultant/Technician since 1998 (first PC was Atari 1040STE in 1988).
    Most common computing error is EBKAC: Error Between Keyboard And Chairback
    Confuscius said: "no use running harder if you're on the wrong road" and "any problem once correctly understood is already half-solved".

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •